Jeg har ikke været så aktiv på bloggen, så vil lige lave en lille opdatering, plus dette er den første siden min blog er kommet over på wordpress, så dette er lidt en test.

Jeg har tabt mig godt 18 kilo siden jeg fik konstateret sukkersyge. Jeg eksperimenterer i køkkenet hvad angår mad og håber at jeg kan få nogle af mine opskrifter op på hjemmesiden. Desuden er mit langtidsblodsukker rekort lavt, så lægen har sagt at hvis det fortsætter til næste gang, så skal jeg prøve uden metformin. Jeg er nu kun på to tabletter om dagen, så yay!

Jeg håber jeg kan få lidt mere gang i bloggen omkring det hele i den nærmeste fremtid, da jeg går og kæmper lidt med stilstand i min vægt. Så mere fra mig senere.

Susanne

English version (translated with Google translate and then edited by moi, so might have missed something that sounds weird, but couldn’t be bothered to write it all over in English ? )

I haven’t been so active on the blog lately, so just going to make a small update, plus this is my first entry since the blog has been transferred to wordpress, so this is a test.

I have lost about 18 kilos since I was diagnosed with diabetes. I experiment in the kitchen when it comes to cooking and hope I can get some of the recipes up on my website. My long term glucose number is low, so the doc has said if I keep it up, I’ll be taken off the medication next time.

I hope I can get more blog entries in over the nearest future as I’m struggling a bit with the weight not budging much these days. So more from me later.

Susanne